Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

uw rijschool in Utrecht Vlam

Uw rijschool in Utrecht Vlam

Bent u het zat om dagelijks tientallen kilometer op de fiets af te leggen naar uw werk? Haal dan snel uw rijbewijs bij de professionele rijschool in Utrecht. Een goede rijopleiding met gedegen lessen staan op één bij uw instructeur, maar hij weet heel goed dat een beetje gezelligheid in de auto ook erg belangrijk is. Op die manier valt er spanning en druk weg en gaat het autorijden al snel veel gemakkelijker.

Maak nu een afspraak voor een eerste rijles in Utrecht bij  Rijschool Vlam in Utrecht, uw instructeur met passie voor het vak!

Uw rijschool Vlam uit Utrecht heeft de beschikking over goede lesauto’s waarin u uw rijbewijs gaat halen. Ze zijn van alle gemakken voorzien: airconditioning, cruise controle, goede stoelen enzovoort. Gemiddeld genomen geeft uw instructeur vaak les in blokuren, dit zijn twee lesuren achter elkaar en daardoor heeft u meer tijd om te leren en zal het ook sneller gaan. Een uurtje is namelijk zo voorbij!

Ook uw rijbewijs halen in een goede lesauto met een deskundige instructeur? Neem dan snel contact op met uw rijschool uit Utrecht. Dan zorgen we er samen voor dat u snel uw rijbewijs haalt!

rijschool utrecht

 

Haal uw rijbewijs in Utrecht

Wordt u zoon of dochter binnenkort achttien en wilt u als cadeau een aantal rijlessen geven? Of zelfs het complete rijbewijs met alles wat daarbij hoort? Dan schakelt u vandaag nog Rijschool Vlam in, uw professional op het gebied van rijles in Utrecht en omgeving. U kunt ten eerste een proefles bestellen, of gelijk een aantal lesuren, maar ook complete lespakketten zijn te verkrijgen. In zo’n pakket zit natuurlijk rijles, maar ook een Tussentijdse Toets (T.T.T.) en examengarantie. Met een lespakket van uw rijschool uit Utrecht bent u in één keer klaar voor uw rijbewijs!

Nog niet zeker? Regel een proefles!

Weet u nog niet zeker of u met onze rijschool uit Utrecht in zee wilt gaan voor uw rijbewijs? Regel dan een proefles, zodat u kunt kennismaken en kunt kijken of de manier van lesgeven u bevalt. Dit duurt ongeveer een uur en u wordt van huis opgehaald. Tijdens de les worden er al een aantal dingen uitgelegd: het afstellen van de stoel, welk pedaal zit waar, stuurmethodes en hoe om te gaan met de schakelpook. Nadat u ook even op de weg bent geweest kan de instructeur vaststellen hoeveel rijlessen u ongeveer nodig zal gaan hebben. Mocht u hierna een lespakket van minimaal twintig lessen afsluiten, dan krijgt u het geld dat u betaalde voor de proefles weer terug. Haal uw rijbewijs bij ons in Utrecht!

Neem direct contact op en maak een afspraak voor een eerste rijles en zet de eerste

Contact met Vlam Rijschool in Utrecht

Wilt u snel uw rijbewijs halen bij een ervaren, professionele en rustige instructeur? Neem dan vandaag nog contact op met Vlam Rijschool. Maak gelijk een afspraak voor rijles in Utrecht, een proefles of bestel meteen een heel pakket. Uw rijbewijs gegarandeerd!

Rijschool-Vlam-Utrecht

Comments are closed.