Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Uw nieuwe interieur

Is uw interieur behang toe aan een opfrissing of opknapbeurt maar wilt u hiervoor geen nieuw behang of verf aanschaffen? Of vind u dit misschien nog niet nodig? Een leuke manier om uw interieur op te vrolijken zijn interieurstickers. Houdt u ervan om uw meubels anders te maken dan die van anderen? Om een aparte inrichting te creëren zijn interieurstickers een leuke oplossing!

Eigen ontwerp of logo

Wilt u graag een interieursticker van uw eigen ontwerp of logo laten maken? Ook dit is mogelijk wanneer u het bestand stuurt met een zo hoog mogelijk resolutie.

Hoe kunt u de interieurstickers verwijderen?

Een interieursticker dient op dezelfde manier verwijderd te worden als een normale sticker. Hierbij moet u de sticker voorzichtig los trekken van de ondergrond. Om dit makkelijker te maken, kunt u de sticker een beetje verwarmen met een föhn. Lukt het u hierna nog niet om de stickers te verwijderen? Dan kunt u gebruik maken van een sticker remover.

Last van de zon?

Heeft u al tijden last van de zon in uw woonkamer? Een goedkope en praktische oplossing kan zonwerende folie zijn. Dit is raamfolie die tot 80% van de warmte veroorzaakt door de zon tegenhoudt, terwijl het daglicht wel naar binnen kast. Door het gebruik van deze folie blijft het in de zomer lekker koel binnen en verliest u in de winter minder warmte via de ramen. Het voordeel dat u hier uit haalt is dat u flink bespaart op de energierekening en de isolerende werking van de folie zorgt voor minder belasting voor het milieu. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Comments are closed.