Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Uw huisdier helpen met homeopathie

De laatste tijd worden natuurlijke geneesmiddelen steeds meer geaccepteerd in de geneeskunde. Eeuwenlang worden mensen al genezen door middel van oosterse en westerse kruiden, dus waarom zou dat niet meer werken. Van normale geneesmiddelen krijg je vaak ook nare bijwerkingen, die komen door alle chemische stoffen die worden toegevoegd. Eigenlijk hoeft dat helemaal niet. Waarom zou je voor een geneesmiddel kiezen die jou eigenlijk nog zieker maakt? Terwijl er alternatieve geneesmiddelen zijn die je ook genezen en je niet ziek maken?

Het is voor u misschien logisch dat u dan voor de alternatieve geneesmiddelen kiest, maar zodra u uw huisdieren naar de dierenarts brengt neemt u ze de keuze weg. Dieren kunnen natuurlijk helemaal geen eigen keuzes maken, daarom is het eigenlijk onethisch om hen chemische geneesmiddelen toe te dienen.

Dankzij Organimal kunt u uw huisdieren zelf genezen door middel van homeopathische middelen. Deze middelen zijn honderd procent natuurlijk en bevatten geen chemische (of andere) vulstoffen. De pilletjes zijn smal en makkelijk te verbergen in bijvoorbeeld nat voer voor katten.

U kunt bij Organimal terecht voor meerdere klachten voor zowel de kat en hond. Ze bieden producten aan voor Blaas & Nieren, Botten & Gewrichten, Gedrag & Stress en Maag & Darmen. Op de website geven ze ook informatie hoe u kunt zien of uw huisdiertje last heeft van een van deze kwalen. Stress katten en honden kan verholpen worden. Vele mensen zijn u voorgegaan en hebben lovende reviews achtergelaten over deze producten.

Wat ook niet onbelangrijk is, is dat de producten relatief goedkoop zijn. Goedkoper dan de dierenarts in ieder geval. Ook zorgen ze ervoor dat u het snel in huis heeft. Als u het product voor vier uur s middags besteld is het de volgende dag in huis. Zo kunt u uw huisdier zo snel mogelijk behandelen. Volgens de mensen die hun huisdieren al behandeld hebben met de producten van Organimal Dierenapotheek zeggen resultaten te zien binnen een week!

Comments are closed.