Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Uw administratie uitbesteden

Vele ondernemers hebben vaak een eigen administratie die al het boekhouden en administratie bijhouden van het bedrijf. Vaak gaat het zelfs zo ver, dat de administratie wordt bijgehouden door de ondernemer zelf. Wilt u weer meer tijd kunnen steken in het ondernemen, en uw administratie uitbesteden aan een administratiekantoor? En heeft u uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland? Dan kunt u dit uitbesteden aan administratiekantoor Zaandam. Ook ik heb mijn administratie uitbesteedt aan dit kantoor, en doordat ik zeer tevreden ben wil ik u door middel van dit blog alles over de diensten van dit kantoor delen.

De administratieve diensten

Het administratiekantoor verzorgd de volgende werkzaamheden voor u. Zij zullen voor uw bedrijf de administratie opzetten, het vervolgens inrichten om daarna de administratie voor uw bedrijf te verzorgen. Zij zullen voor u financiƫle overzichten maken, en kunnen u adviezen geven over hoe u zelf een goede administratie kunt bijhouden (als u dus niet al uw administratie wilt overdragen aan het kantoor). In dit laatste geval kan u uw boekhouding laten controleren door het administratiekantoor. Zij kijken hier met een kritische blik naar, en kunnen u adviezen geven waar verbetering mogelijk is.

Bent u op zoek naar een goed administratiekantoor, dan adviseer ik u administratiekantoren Purmerend. Een goed en vooral duidelijk administratiekantoor die u van alle gemakken voorziet.

Comments are closed.