Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Trivia Crack Het spel van het moment

Applicaties voor de smartphones lijken te komen en te gaan. Een aantal maanden geleden was iedereen nog aan het candy crushen  en nu is er uiteraard een nieuwe applicatie die zeer populair is. De spelletjes worden zo snel populair omdat het iedere keer mogelijk is om je vrienden uit te nodigen. Zodra er een groep begint met het spelen van een app doen de vrienden van zelf wel mee. Dit hebben we al bij meerdere apps gezien, de app die op dit moment onwijs populair is is het spelletje trivia crack.

Voor welke telefoons is trivia crack beschikbaar?

Natuurlijk heb je een smartphone nodig om deze applicatie te spelen, maar dat is geen probleem want iedereen is wel in het bezit van een smartphone. Het spelletje kan gedownload worden op ios en kost helemaal niks maar je krijgt dan wel advertenties te zien. Voor android is er alleen een betaalde variant, maar het voordeel hiervan is dat jij je niet hoeft te irriteren aan de advertenties die voorbij zullen komen want die komen niet.

Als je dit spelletje gaat spelen is het makkelijk als je alle antwoorden van trivia crack al weet, want dan ben je er zeker van dat je je eigen vrienden zult verslaan.

 

Comments are closed.