Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Trapliften Emmen en Leeuwarden

Bent u op zoek naar een specialist in trapliften voor een passende lift in uw woning in Emmen of Leeuwarden? Dan bent u aan het juiste adres bij Triwa Trapliften. Wij zijn zeer gespecialiseerd in trapliften en bieden dan ook een ruim assortiment aan liften. Zo vindt u altijd een traplift die past bij uw trap in Emmen of Leeuwarden.

Onze trapliften maken uw woning in Emmen weer begaanbaar

Wordt het voor u steeds moeilijk om de trap op te komen? Triwa Trapliften biedt u de oplossing. Wij verkopen en monteren trapliften die geschikt zijn voor verschillende trappen. Zo vindt u binnen ons assortiment rechte, gebogen, basis, buiten, sta- en obesitas trapliften. Het is tevens mogelijk om de traplift te voorzien van een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Wij doen er alles aan om uw woning weer begaanbaar te maken voor u!

Triwa Trapliften is gespecialiseerd in producten die uw mobiliteit in uw woning in Emmen vergroten, producten die u weer onafhankelijk maken. Zo verkopen en leveren we naast trapliften ook rollators, scootmobiels, opritten en badliften.

Snelle levering van trapliften in Leeuwarden

Een traplift is een investering, dus deze moet 100% voldoen aan uw eisen. Daarom nemen we de tijd om uw situatie in kaart te brengen. We brengen een passend advies uit en als u akkoord gaat komt een monteur de traplift zo snel mogelijk leveren en installeren. Wij leveren trapliften in heel Nederland en dus ook in Leeuwarden. Daarnaast leveren we in Belgiƫ en Duitsland.

Comments are closed.