Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Trainingen van Aram Academy

Ben jij op zoek naar één van de grootste gespecialiseerde bureaus voor een training over projectmanagement of project control? Dan ben je op zoek naar Aram Academy! Deze trainers maken gebruik van Oracle Primavera software en zijn daarmee een frontrunner in het vakgebied projectplanning. 

Minder fouten maken

Na een cursus bij de Aram Academy zul jij nooit meer fouten maken bij het leiden van een project. Je zult nooit meer iets over het hoofd zien, en jij zult voortaan overal rekening mee houden. Je leert tijdens de cursussen omgaan met de Oracle Primavera P6. Dit is een programma waarbij jij zeer gemakkelijk en snel een overzicht hebt van de taken die jij nog moet doen. Op deze manier zul jij nooit meer zaken over het hoofd zien, en leidt jij altijd een project op de juiste manier.

Online aanmelden

Wil jij deelnemen aan een cursus Oracle Primavera P6 en je kennis en vaardigheden op dit gebied uitbreiden? Neem vandaag nog contact op met Aram Academy! Dit kan snel en gemakkelijk door de website te bekijken en een overzicht met alle mogelijkheden zien. Ook is het mogelijk om je online aan te melden voor één van de vele leerzame en interessante trainingen.

Comments are closed.