Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

TOV Essentials, helemaal hip

TOV Essentials is een sieradenmerk waar ik al eens eerder van had gehoord, maar ik had me niet direct gerealiseerd wat voor een mooie sieraden het merk maakt! Eerst raakte geïnspireerd bij het lezen van een modeblad, waarin een mooie rapportage stond over de sieraden van TOV Essentials en toen ik daarna een vriendin van me zag pronken met een schitterende armband van TOV Essentials om haar pols, was ik verkocht. Helemaal hip, vond ik hem! Ook ik wilde een TOV Essentials armband hebben!

Snel naar de winkel voor mijn TOV Essentials armband

Helemaal ‘hebberig’ gemaakt door mijn vriendin, ging ik dat weekend naar de binnenstad in mijn woonplaats en bezocht daar de plaatselijke juwelier. En inderdaad, ze verkochten TOV Essentials sieraden. De mooie sieraden lagen te pronken in de vitrine. En wat een keuze! Ik wist precies wat ik wilde hebben, want de TOV Essentials armband die mijn vriendin had, wilde ik ook. Ze had een goud kleurige ‘trinity solochain’ armband. Mijn voorkeur ging uit naar de rosé gouden kleur. Die vind ik persoonlijk iets warmer van kleur.  Zoals gezegd, de winkel waar ik was had een brede keuze en werd vriendelijk geholpen door de verkoopster, maar helaas de armband die ik graag wilde hebben was niet voorradig. Met een onbevredigend gevoel keerde ik huiswaarts.

Mijn TOV Essentials juweeltje uiteindelijk online gekocht

Even wat zitten mokken, want wilde zo graag ook zo’n mooie armband van TOV Essentials om mijn pols. Ineens kreeg ik het idee om eens online te kijken of ik aanbod kon vinden van TOV Essentials. ‘Even googelen’ dacht ik bij mezelf. Voldoende online sieraden aanbod zag ik meteen en snel kwam ik op de mooie site van SieradenStyle.nl uit. Naast veel andere sieraden, ook de complete  collectie van TOV Essentials. Binnen 2 klikken had ik de ‘trinity solochain’ gevonden en een paar minuten later had ik de aankoopbevestiging in mijn inbox en op maandag had ik hem al in huis! Mooi verpakt en met een persoonlijk kaartje erbij met ‘veel plezier Yvonne met je schitterende TOV Essentials armband’ ! Gaaf toch?! Helemaal verrast dat online sieraden kopen eigenlijk zó gemakkelijk en snel gaat, loop ik nu ook te pronken met een rosé gouden ‘trinity solochain’ armband van TOV Essentials.

Comments are closed.