Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

TOV Essentials gracieuze sieraden

TOV Essentials

TOV Essentials, het Italiaanse merk met Nederlands signature, maakt prachtige tassen, schoenen, klein lederwaren, sieraden en horloges.  Sinds het ontstaan in 2002 van TOV Essentials, neemt het prominente plaats in bij de fashionista’s. De sieraden en andere producten worden in Florance Gefabriceerd en worden ontworpen door de Nederlandse Sharissa Ling. Italia en Nederland zijn dan ook de belangrijkste afzetmarkten van TOV Essentials

Mooie kwaliteit van TOV Essentials

Van de handgemaakte TOV Essentials sieraden krijg je geen allergische reactie want ze zijn 100% nikkelvrij. De aluminium sieraden worden voorzien van een kwaliteitplating in de kleur goud, rosé goud of het mooie, subtiele champagne goud. Doordat hier overheen nog beschermde coating wordt aangebracht, heb je extra lang plezier van je TOV Essentials sieraden en andere TOV producten. Naast de duurzaamheid van TOV Essentials producten vallen ook de unieke ontwerpen op, die een eigentijdse en persoonlijke touch geven. De sieraden van TOV Essentials zijn goed te herkennen aan de grote munt(en) waarmee de sieraden maar ook bijvoorbeeld de tassen voorzien zijn.

De producten van TOV Essentials verkrijgbaar in de betere modezaken, juweliers en trendshops. In de fysieke winkels maar ook online bij de betere webshops. Bij de speciaalzaken die hun producten en sieraden online verkopen, zijn de TOV Essentials producten  ook online verkrijgbaar. Koop je TOV Essentials producten altijd bij een officieel door TOV erkend verkooppunt. Als je hierop op let bij zowel online als gewoon shoppen, ben je er zeker van dat je de originele TOV Essentials inclusief garantie koopt!

Comments are closed.