Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Top 5 Android Antivirus

Antivirus Android-apps blijven een van de meest populaire vormen van applicaties op Android. Met zo een antivirus ben je gewoon verzekerd van die extra beveiliging en daar is er niets mis mee. De eerste verdedigingslinie in Android security is een solide VPN. Hieronder een lijst van super goede android antivirus

  1. 360 Security is een van de meest populaire en zeer gewaardeerde antivirus Android apps beschikbaar op dit moment. Het heeft meer dan 100 miljoen downloads en 10 miljoen ratings. Deze antivirus en anti-malware app wordt geleverd met een ton aan functies, waaronder de mogelijkheid om het apparaat bestanden te scannen op malware, scan je ook de apps en spellen. Een ander voordeel is dat het volledig en helemaal gratis is.
  2. AndroHelm’s Mobile Security app is een minder bekende optie die nog steeds kan zorgen voor een heleboel voordelen. De belangrijkste functie richt zich uitsluitend op de veiligheid met functies die real-time bescherming bieden tegen malware en spyware. Een van de nuttige functies omvat een reeks waarmee je op afstand het toestel kan blokkeren.
  3. Avira Antivirus Security is een relatief nieuwe en minder bekende antivirus app, maar het wordt al snel één die echt gewild is. Het komt met de elementaire dingen zoals apparaat scannen, real-time bescherming, en zelfs de mogelijkheid om de externe SD kaarten te scannen. Het omvat ook moderne voorzieningen, zoals een Stagefright adviseur die bepaalde bestanden omzeilt. Er is ook een aantal anti-diefstal functie, privacy features, blacklisting functies en het apparaat admin functies. Het is een zwaardere antivirus app, met wat extra functionaliteiten!
  4. Antivirus en Mobile Security door TrustGo is een app met een filosofie. De ontwikkelaars hebben gesproken over hoe ze de app vanaf de grond opgebouwd hebben voor mobiele bescherming tegen mobiele bedreigingen. Het heeft de basisfuncties, zoals het apparaat scannen, zoeken naar bestaande bedreigingen, real-time bescherming en een privacy-bewaker. Het heeft onder meer secundaire functies, zoals een systeem manager, vind-mijn-telefoon-functionaliteit en data back-up als je het nodig hebt. Het is ook 100% gratis te gebruiken.
  5. AVAST Mobile Security is afkomstig van Avast, een naam die veel mensen zullen kennen van de antivirus markt. Avast op Android is net zo bekend en vertrouwd met meer dan 100 miljoen installaties. De functies zijn onder meer de gebruikelijke app scannen en real-time bescherming, maar omvat ook consistent antivirus database-updates, anti-diefstal features, en de mogelijkheid om het apparaat op afstand te vergrendelen voor het geval je het verliest. AVAST is zeker een van de zwaardere antivirus voor Android .

Comments are closed.