Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Tips voor Albert Heijn bezorgservice

Ben je een leidinggevende bij de Albert Heijn bezorgservice en wil je handige informatie krijgen zoals hoe je makkelijker je kilometerregistratie kunt bijhouden? Lees dan vooral deze tekst. Je kunt namelijk met het systeem van routevision een kastje in je voertuigen laten installeren die automatisch je kilometers bijhoudt. Dit bespaart een hoop tijd als je dit van al je bezorgers iedere dag moet gaan bijhouden. Dit moet namelijk wel voor de belastingdienst. Verder kun je van routevision ook nog bijvoorbeeld een voertuigvolgsysteem in je voertuigen laten installeren. Hiermee kun je precies weten waar je voertuigen zijn, wat het rijgedrag is van de bestuurder en hoelang het voertuig stilstaat. Hiermee kun je de informatie voor klanten preciezer maken waardoor ze beter weten wanneer ze de bezorging kunnen verwachten.

Binnenbrengen van de boodschappen

Voor corona werden de boodschappen altijd binnen neergezet zodat de mensen niet de boodschappen zelf naar de keuken zouden moeten sjouwen. Doordat het coronavirus kwam en je dan natuurlijk anderhalve meter afstand moet houden, kon dit niet meer. Hierdoor werden de boodschappen voor de deur gezet en kon je daar afrekenen. Hierbij moet je dus ook zelf nog de zware boodschappen naar de keuken sjouwen. Tijdens corona was dit heel begrijpelijk alleen nu corona bijna helemaal weg is of niet meer zo ernstig is, is het toch wel een goed idee om de boodschappen weer in huis te bezorgen. Zeker voor oudere mensen die die zware boodschappen niet zo goed meer kunnen tillen.

Het efficiënter verpakken van producten

Producten voor de bezorgservice worden niet heel efficiënt ingepakt. Ten eerste komt het best vaak voor dat er zware producten op lichte producten zoals bolletjes worden gelegd waardoor de bolletjes helemaal geplet zijn. Dit is natuurlijk niet goed dus daarom moet er meer gelet worden op hoe dingen ingepakt worden. Daarnaast worden drogisterij producten los ingepakt. Op zich is hier niet zoveel mis mee maar als je maar één drogisterij product koopt, heb je een grote tas voor één product. Dit is best wel zonde dus is het belangrijk dat er kleinere tassen worden gemaakt hiervoor of de drogisterij producten bij de andere producten worden gedaan.

Comments are closed.