Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Telefoon Reparatie Antwerpen

Telefoon Reparatie Antwerpen

Heb je schade en wil je zo snel mogelijk een telefoon reparatie Antwerpen inplannen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er in de meeste gevallen voor dat je met een uurtje je telefoon weer kan gebruiken. Een reparatie aan jouw telefoon duurt meestal niet langer als 60 minuten. Je kan je telefoon reparatie aanmelden via onze website, maar als je haast hebt is het verstandig om te bellen of berichten met één van onze monteurs. Zij kunnen je vaak dezelfde dag nog helpen. Wij geven op alle bijna alle reparatie 2 jaar garantie en de niet goed geld terug service.

De beste telefoon reparatie  van Antwerpen

Wil je de beste telefoon reparatie van Antwerpen? De Telefoon Reparatie Winkel komt als beste uit de test volgens Testaankoop.nl. Zij hebben ons en nog vele andere reparatie winkel getest middels een mystery shopper. Wij scoorde het best op prijs, kwaliteit, garantie en betrouwbaarheid. Dit is voor ons natuurlijk geweldig en houd ons gemotiveerd om de beste te blijven! Wij doen er dan ook alles aan om het jouw zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben de meeste onderdelen op voorraad en zorgen ervoor dat je met elke reparatie mee kan kijken. Zo zie je precies wat we doen en hoef je jezelf niet te vervelen tijdens het wachten. Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor jouw klaar.

Telefoon scherm vervangen in 30 minuten

De reparatie telefoon scherm vervangen is wat bij ons het meest voor komt in Antwerpen. We zien dit terug bij alle merken en niet alleen bij de iPhones. Het is logisch dat als je je telefoon laat vallen de kans groot is dat je glazen scherm barst. Wij van De Telefoon Reparatie Winkel begrijpen dat is enorm vervelend is en bieden dan ook een top service aan als het gaat om telefoon scherm reparaties. We doen dit vaak dezelfde dag nog, Terwijl jij wacht en meekijkt en binnen 1 uur loop je al weer bellend onze winkel uit.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken of nog extra informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen je zo goed helpen als we kunnen. Je kan ons 6 dagen per week bereiken van 09:00 tot 18:00. Natuurlijk kan je ook gemakkelijk een berichtje sturen of afspraak inplannen via onze website. Wij helpen jouw graag

Comments are closed.