Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Taxus bestellen

Als u van plan bent om Taxus te bestellen, kunt u dit op Taxuswinkel doen. U kunt de Taxus thuis laten bezorgen, maar u kunt de producten natuurlijk ook zelf ophalen. Bij Taxuswinkel zijn de producten altijd van top kwaliteit. Alle Taxus worden voor verkoop minimaal 1 keer verplant, zodat u verzekerd bent van mooie en gezonde Taxus. U heeft de Taxus binnen 48 uur in huis nadat u uw bestelling heeft afgerond. U kunt bij het bestellen van de Taxus er ook voor kiezen om de producten te laten planten. Als u producten bestelt op Taxuswinkel, kunt u bij opmerkingen aangeven dat u graag een vrijblijvende offerte wilt voor het planten van u producten.

Veilig betalen op Taxuswinkel

Taxuswinkel vindt het erg belangrijk dat klanten veilig en makkelijk kunnen betalen. Op Taxuswinkel kunt u gebruik maken van IDEAL. IDEAL is zeer veilig en de producten zijn erg snel betaald. Als u IDEAL niks vindt, kunt u ook altijd gebruik maken van de andere betaalmethoden die Taxuswinkel gebruikt. De andere betaalmethoden zijn vooruit betalen en bij aflevering van de producten de bezorger betalen (rembours). Als u nog vragen heeft over het betalen van de producten, kunt u altijd contact opnemen met Taxuswinkel. De medewerkers van Taxuswinkel staan altijd voor u klaar.

Welke Taxus kunt u bestellen?

Op de website Taxuswinkel kunt u de Taxus baccata en de Taxus m. ‘Hicksii’ bestellen. De Taxus zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De Taxus baccata is verkrijgbaar vanaf 50 centimeter tot 225 centimeter. De Taxus m. ‘Hicksii’ is ook verkrijgbaar vanaf 50 centimeter, maar de maximale hoogte is 125 centimeter.

Comments are closed.