Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Tafel over laten spuiten

Afgelopen week heeft één van mijn beste vrienden mij verrast met een gele houten tafel. Deze had hij speciaal voor mijn verjaardag gekocht, alleen past de kleur geel helemaal niet onze huisstijl. Toch ben ik niet iemand die graag gekregen spullen de prullenbak in gooit, en om deze reden moest ik iets verzinnen waardoor deze tafel wel bij ons interieur zou passen. Ik heb besloten om contact op te nemen met een meubel spuiterij die voor mij de tafel volledig over zou kunnen spuiten.

Gevonden op Google

Via Google heb ik een meubelspuiterij in de buurt gezocht. Gezien het feit dat ik zelf woonachtig ben in Brummen, en de meubelspuiterij in Eerbeek hadden wij hier al gauw een match. Via de website van de specialist heb ik vervolgens een offerte aangevraagd om te achterhalen wat de kosten zijn. Echter was dit zo goedkoop dat ik besloot om gelijk diezelfde dag nog contact op te nemen met de spuiterij, zodat zij de tafel voor mij zouden kunnen overspuiten.

Heb jij ook een meubelstuk thuis staan die totaal niet bij jouw interieur past, en zou jij dit meubelstuk wel in een andere kleur willen zien? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel om meer te weten over de meest gespecialiseerde meubelspuiterij uit de regio Gelderland.

Comments are closed.