Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Stukadoor in Almelo nodig

” De realiteit is stukadoor Almelo dat er een aantal fenomenale mogelijkheden op dit moment. Wij zijn een bedrijf dat is na een stukadoor Almelo filosofie van geplande en gestructureerde groei , elke stap van onze ontwikkeling is zorgvuldig overwogen en door onze raad van bestuur goedgekeurd . We zijn niet in deze voor de korte stukadoor Almelo halen , maar gedurende de duur . ”

Leighs Bouw bestond 16 jaar voorafgaand aan de aardbevingen , directeur Anthony Leighs zorgvuldig opbouwen van een stijgende stukadoor Almelo omzet als gevolg van een toenemende breedte van projecten voor het bedrijf , niet alleen in Christchurch , maar als ver zuiden als Scott Base in Antarctica .

Maar kern van het werk van het bedrijf radicaal veranderd van zijn constructie aandacht onmiddellijk na de 4 september 2010 aardbeving.

Stutten en al snel stabiliseren gebouwen gaf manier echter , om een belangrijke rol in sloopwerkzaamheden , (het bedrijf een joint venture met een toonaangevende Amerikaanse sloopbedrijf voor een punt) en verbouwing , en Leighs ‘ personeelsbestand snel gestegen .

Bij reclame voor adequaat opgeleid lokaal stukadoor Almelo personeel waren niet succesvol , Leighs verspreid het net breder te omvatten Nieuw Zeeland .

Jess Senior , Leighs Bouw Human Resources Manager , ging naar de Filippijnen in het najaar van 2012 om de mogelijkheden daar te verkennen en zo begon een succesvolle werving stroom , vooral van geschoolde timmerlieden . Aanvragers blijven strikt worden geïnterviewd en handel getest door Leighs stukadoor Almelo terreinbeheerders en daarna vestigden zich op contracten van bepaalde duur in Christchurch .

Maar nog steeds het gebrek aan gekwalificeerde professioneel leiderschap blijft .

” We actief ondersteunen interne ontwikkeling , met ongeveer 10 % van onze medewerkers zijn stagiaires , inclusief timmerwerk leerlingen , en de hoeveelheid landmeters en bouwmanagement cadetten . We hebben stukadoor Almelo ook een sterke pool van zeer getalenteerde mensen die binnen het bedrijf zijn hoger op de gelederen .

Een aantal van onze site managers zijn begonnen met ons als timmerlieden , en werden vervolgens gepromoveerd tot supervisor , vervolgens site manager . Er zijn een aantal personen die ook hebben gevolgd een vergelijkbaar stukadoor Almelo pad in verschillende carrières . “

Comments are closed.