Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sterker internetsignaal op de camping

We zijn het helemaal gewend om overal waar ze zijn op internet te kunnen, ook, en vooral, tijdens de vakantie. Alle hotels en campings bieden tegenwoordig WIFI en bijna iedereen heeft een smartphone of laptop. Tijdens je vakantie is het een leuke manier om contact te houden met het thuisfront, vakantiefoto’s te delen of televisie-uitzendingen te bekijken. Toch kom je nog regelmatig op plaatsen waar je een heel slecht bereik hebt en je signaal steeds weer uitvalt. Gelukkig is daar wat aan te doen met een WIFI antenne.

WiFi op de Camping

Wifi antenne versterker voor camper

Wifi antenne versterker voor camper

Ook op campings die WIFI bieden, kun je problemen hebben met het bereik. Campings beslaan uiteraard een flink groot oppervlak en het kan dus best zijn dat je bij jou standplaats maar een zwak signaal ontvangt. Je kent het vast wel, soms heb je een signaal van 1 streepje en na te hebben verbonden zie je het signaal helemaal niet meer. Vaak zijn er allerlei objecten en materialen, bijvoorbeeld het materiaal van je caravan, die het signaal verstoren. Je kunt het zendvermogen van de zender op de camping  niet aanpassen maar je kunt wel kiezen voor een sterkere Wifi ontvanger. Een Powerwifi WIFI antenne is dan een goede oplossing.

Beter ontvangst met PowerWIFI WIFI usb antenne.

Met een USB WIFI buitenantenne vergroot je het bereik van de computer en ben je verzekerd van de beste ontvangst op een camping. De WIFI antenne versterker heeft een aanzienlijk groter bereik dan de ontvangen op je computer, laptop of andere internet device.

De WIFI antenne is voorzien van een usb aansluiting waarmee u de versterker aan uw computer verbind. Wilt u ook graag rond om uw caravan of vakantiehuisje verbinding kunnen maken met draadloze laptop, tablet of smartphone dan heb je een optionele USB router nodig waarmee je een eigen hotspot creëert.

Bij Kabelmaxx is de Powerwifi USB antenne te verkrijgen. De Powerwifi wordt geleverd met 5 meter kabel en paalklem voor montage op masten tot 4cm. Met haar lage stroom verbruik en waterdichte 7dBi OMNI directionele antenne is de Powerwifi zeer geschikt voor op de caravan, camper of boot.

Comments are closed.