Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Stemkastjes huren van InterVote

Binnenkort gaan wij stemkastjes huren van InterVote. In dit blogje leg ik graag uit hoe wij hen hebben gevonden, waarom wij stemkastjes gaan huren en hoe het stemmen afliep.

Waar stemkastjes huren?

Waar moesten wij stemkastjes huren? Op onder andere die vraag geef ik in dit blogje dus antwoord. Maar eerst vertel ik graag waarvoor wij stemkastjes nodig hebben. Voor het bedrijf waar ik voor werk gaan wij een evenement organiseren waarbij de deelnemers daarvan ook een ronde gaan stemmen. Dan komen er stellingen voorbij waarbij zij perfect hun mening kunnen geven door middel van stemkastjes. Maar waar moeten wij die gaan huren? Daarvoor ben ik gaan Googelen op ‘stemkastjes huren’. En al gauw kwam ik InterVote.nl daar tegen. Daar las ik dat zij zowel voor een klein aantal mensen, als voor een groot aantal mensen stemkastjes verhuren. Bij ons is sprake van zo’n 50 mensen die gaan stemmen. Hiervoor kan ik dus ook perfect bij deze verhuurder terecht!

Stemkastjes huren bij InterVote

Uiteindelijk besloot ik dan ook om stemkastjes te gaan huren bij InterVote. Ik nam contact met hen op en een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op. Ik gaf aan dat ik interesse heb in het huren van hun stemkastjes. Hij vroeg mij naar enkele algemene gegevens. En daarnaast om hoeveel personen het gaat etc. Vervolgens hebben wij een datum en tijd afgesproken van wanneer zij langskomen om alle stemsystemen gereed te maken.

Op de afgesproken dag en om de afgesproken tijd kwamen ze langs, met alle stemkastjes. Dit zag er allemaal erg professioneel uit! Uiteindelijk verliep alles ook heel erg goed. Alle deelnemers waren erg enthousiast en goed te spreken over de stemkastjes. Ze waren erg duidelijk en snel. Daarnaast is het mooi dat de stemresultaten direct weergegeven kunnen worden.
Dus wil jij goedkoop stemkastjes huren? Ga dan naar InterVote.nl!

Comments are closed.