Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Steigerhout is helemaal in!

U zult het misschien al wel gemerkt hebben, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tuin aan te kleden met steigerhouten meubelen. En daar houdt het niet mee op, want de steigerhouten tafels, banken en tv-meubelen weten ondertussen ook al de weg te vinden naar de Nederlandse woonkamers.

Waarom zijn steigerhouten meubelen in?

Je vraagt je misschien af waarom steigerhout nu ineens zo populair is, want het bestaat immers al jaren. Een van de redenen is een afname aan populariteit van de bekende plastic tuinmeubelen. De meeste plastic tuinmeubelen waren wit, blauw of groen en toen de lounge-tuinsets meer in trek kwamen stapten veel mensen al snel af van de eenvoudig ogende plastic stoelen. Het geeft de tuin een veel natuurlijkere uitstraling en bovendien heb je met blankhouten of steigerhouten meubelen stoelen die tegen een windstootje kunnen, dus je hoeft niet langer jouw plastic tuinstoel bij de buren te zoeken.

Voor binnen en accessoires!

Inmiddels hebben steigerhouten meubelen dus de weg naar binnen gevonden en worden er allerlei meubels van steigerhout gemaakt. Van meubels in de woonkamer tot aan tweepersoonsbedden en hoogslapers aan toe. Vaak kun je jouw meubels op maat laten maken en daardoor jouw kamer die stoere uitstraling geven die steigerhout met zich mee brengt. Daarnaast wordt steigerhout tegenwoordig ook al gebruikt voor accessoires. Denk hierbij aan de kerstboom, gemaakt uit steigerhout, welke een compleet nieuwe dimensie geeft aan de traditionele kerstboom in Nederlandse huishoudens.

 

Laat uw steigerhouten meubelen op maat maken en voeg die extra dimensie toe aan uw kamer of tuin!

Comments are closed.