Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Soorten diëten

Vegetarisch dieet
Een vegetarisch dieet is een dieet waarin je geen vlees eet. Sommige vegetariërs consumeren vis , maar vermijden verder alle andere vleesproducten . Vegetariërs in het algemeen verbruiken minder vet en calorieën in vergelijking met vleeseters .

Veganistisch dieet
Een veganistisch dieet vereist dat u zich te onthoud van de inname van vlees , dierlijke bijproducten zoals zuivel en eieren en zelfs honing in sommige gevallen . Veganistische diëten zijn  op plantaardige basis ze bevatten geen cholesterol en verminderen uw inname van verzadigde vet en calorieën .

Proteïne dieet
Eiwitrijke diëten beperken meestal de hoeveelheid koolhydraten die je kunt consumeren en vervangen deze  voornamelijk op basis van eiwitten . Gemeenschappelijk  hebben hoog – eiwit , laag – koolhydraat diëten zijn het Atkins-dieet en het South Beach dieet .

Grapefruit dieet
Het grapefruit dieet duurt 12 dagen u eet een grapefruit bij elke maaltijd , drinkt acht glazen water per dag en drinkt onbeperkte hoeveelheden zwarte koffie . Het idee is dat grapefruits zorgen voor een toename van vetverbranding , maar dit is niet bevestigd door een onderzoek.

Vloeibare diëten
Diëten gebaseerd op vloeistoffen zijn beduidend lager in calorieën . Deze diëten zijn meestal beschouwd als detox diëten en worden over het algemeen gebruikt op korte termijn om snel gewicht te verliezen.

Er zijn nog veel meer diëten, die zullen we beschrijven in een nieuw artikel volgende maand.

Comments are closed.