Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sneller met een sorteermachine

Voor mijn bedrijf heb ik laatst een aantal sorteermachines aangeschaft. Ik teel sinds een paar jaar aardappels, en door middel van een sorteermachine kan ik gemakkelijk de grote en kleine aardappels automatisch sorteren. De sorteermachine bewijst dat capaciteit en nauwkeurigheid goed samengaan. De basis hiervoor is de geavanceerde en bewezen aandrijftechniek. Sorteermachines zijn geschikt voor het continu op maat sorteren van zowel gewassen als ongewassen producten. Denk hierbij aan producten als rode bieten, uien, appels, bloembollen, spruiten en datgene wat ik verbouw namelijk, aardappelen!

Gebruiksvriendelijk en effectiviteit

De machines zijn van een zeer gebruiksvriendelijk, en bovendien zijn de sorteermachines zeer duurzaam. Vroeger werd de aardappel nog met de hand gesorteerd, maar door de komst van de sorteermachine bespaard dit ons nu veel tijd en werken hierdoor veel effectiever.

Ook groenten komen met een lange weg pas op ons bordje terecht. Een heleboel facetten komen kijken bij het gehele proces te kijk. De hygi├źne van het product is natuurlijk zeer belangrijk, maar daarnaast is de temperatuur van het product, en bijvoorbeeld de tijd van het jaar zeer van toepassing op de rijping en verwerking van een product. Wilt u meer informatie over sorteermachines? Klik dan op de linkjes in dit blog!

Comments are closed.