Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sneller door automatisering

Jarenlang runnen 2 vrienden van mij al een onderneming. Zij doen dit met alle plezier en hebben ruim 70 man in dienst. Echter is ook hun onderneming geraakt door de crisis, waardoor de vrienden graag willen bezuinigen op salariskosten. Echter moet er natuurlijk wel gewoon genoeg geproduceerd worden, maar hier hebben zij wat op bedacht. Zo hebben zij afgelopen jaar de metal lathe besteld, een investering die je heel gauw terugverdiend door de snelle werking van het werktuig.

Ondernemingen gaan steeds vaker automatiseren

Steeds meer bedrijven gaan over tot automatisering. Dit natuurlijk ten nadele van het menselijke hand, gezien het feit dat deze als overbodig wordt gezien. Je ziet het steeds vaker, bedrijven die hun werknemers ontslaan omdat deze gewoonweg niet te snel werken, of omdat er kleine foutjes worden gemaakt. Machines zijn gewoonweg een stuk sneller in hun werkzaamheden, en een machine is bovendien een stuk preciezer. De onderneming kiest daarom ook vaker voor automatisering, wat dus ten koste gaat van de werknemer.

Voor meer informatie over machines

Wil jij meer informatie over machines, en wil jij weten wie de specialist is op het gebied van machines. Bekijk dan eens de website en het assortiment van de specialist. Deze specialist heeft een ruim assortiment aan machines, zo bieden zij ook de CNC lathe aan!

Comments are closed.