Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Snel je rijbewijs halen?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij ons is het mogelijk. Als je je vandaag aanmeldt dan mag je morgen al starten met je eerste, super goedkope proefles auto in Almere! Tijdens deze les kijkt onze ervaren instructeur hoe het zit met je aanleg en je verkeersinzicht. Samen met hem ga je bepalen wat voor jou het beste zal werken: een voordelig lespakket, of toch beter losse lessen.

Meerdere lessen per week

proefles autorijden almereJe wilt niet steeds hoeven wachten op je volgende les, al helemaal geen week! Geen probleem. Bij onze rijschool is het mogelijk om meerdere lessen per week te volgen. Zo ben je verzekerd van snelle vooruitgang en heb je voor je het weet je rijbewijs op zak!

Theorie

Zonder theoriecertificaat krijg je geen rijbewijs! Bij ons kun je kiezen uit:
• Theorie middels e-learning: theorie leren en theorie-examens oefenen, zoveel je wilt, wanneer het jou uitkomt.
• Theorie Dagcursus: ideaal voor als je snel je theorie wilt halen. Leren en examen doen op één dag!

Wat kost een rijles?

Bij ons neem je rijles in een splinternieuwe Mercedes. Om het maximale uit je rijles te halen lessen we in blokken van 120 minuten, dus 2 uur. Neem contact met ons op om te kijken wat jouw rijlessen gaan kosten.
Over betaling doen we niet moeilijk. Het is bij ons mogelijk om per les in de auto te betalen, per maand via de bank of in meerdere maanden met ons persoonlijk voor jou samengestelde Rijbewijs Betaalcontract.

Comments are closed.