Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Snel en veilig online werken

Steeds meer mensen werken tegenwoordig thuis online. Ideaal om files te vermijden en tijd te besparen! Als bedrijf is het daarom interessant om te investeren in een veilig online platform. Hier vind je alles wat je moet weten over online werken.

Groeit je bedrijf? Dan groeit wellicht ook de IT-behoefte. Hoe meer werknemers, hoe meer nood aan mailboxen, beveiligde verbindingen, extra schuifruimte… Een online desktop geeft je de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken. Handig voor wie vaak in het buitenland zit, thuis wil werken of ruimte wil besparen op kantoor!

Altijd en overal bereikbaar

Wat houdt online werken nu precies in? Door een online werkplek te creëren, krijgt elke werknemer toegang tot de server van het bedrijf en tot zijn mailbox, waardoor hij altijd en overal bereikbaar is. Je hoeft enkel te beschikken over een computer/laptop en een internetverbinding. Makkelijk, en het betekent ook dat je geen serverruimte of kast meer nodig hebt, waardoor je op kantoor ruimte bespaart én efficiënter kan werken.

Snel en veilig

Verschillende organisaties bieden een virusscannersoftware aan om een veilige online werkplek te creëren. Dankzij de krachtige programma’s werken de computers-op-afstand razendsnel en wordt er dagelijks een automatisch back-up op gang gebracht. En moest je toch op een probleem stuiten, dan kan je ook steeds een beroep doen op online of telefonisch support. Hulp is nooit ver weg!

Cloud computing

Combell biedt kwalitatieve én betaalbare diensten aan om je online kantoor op poten te zetten. Met Cloud Computing kan je overal werken, mailen en online faxen. Bovendien staan je bestanden opgeslagen in een veilige omgeving, en is je computer-op-afstand nog altijd even krachtig als een traditionele computer.

Comments are closed.