Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sleutel op de deur is bouwen zonder zorgen

Sleutel op de deur of ‘Project-op-maat’

Arkana ziet het begrip sleutel-op-de-deur eerder als ‘project-op-maat’ met totaalbegeleiding doorheen het volledige bouwproces. Indien gewenst, dan start deze begeleiding al bij de keuze van uw bouwgrond.

Steeds strengere bouwnormen, specifieke uitvoeringsmethodes en nieuwe bouwtechnieken zetten sterk op, en veel mensen zien door het bos de bomen niet om tot een totaalplaatje te komen dat aan alle criteria voldoet. Het is dan ook erg handig om alle werkzaamheden door éénzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van uw instapklare woning.

Sleutel op de deur bouwen heeft verschillende voordelen. Dankzij onze ervaring en stipte opvolging van eenzelfde werfleider, kunnen we een strikte planning en snelle opeenvolging van de werken garanderen. Om tot een Lage-Energiewoning te komen, dienen alle facetten in het bouwproces trouwens nauwkeurig op elkaar afgestemd te zijn.

Arkana is gespecialiseerd in het bouwen van sleutel op de deur woningen, en heeft een uitgebreide referentielijst opgebouwd in allerlei stijlen en energieconcepten.

Blijft U graag op de hoogte van Open-Werfdagen, neem dan zeker contact.

Arkana is gevestigd in Arendonk en is gespecialiseerd in houtskeletbouw. Dit is een manier van bouwen die per definitie energiezuinig is. Houtskeletbouw sleutel op de deur woningen zijn bewoonbaar na 3 tot 6 maanden.

Bron: http://www.arkana.be/nl-BE/sleutel-op-de-deur/

Comments are closed.