Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sim only bij Castle Telecom

Kiezen voor een Sim Only abonnement bij Castle Telecom is kiezen voor zekerheid en kiezen voor een vast bedrag per maand. Lees hieronder waarom en zoek online het abonnement dat bij jouw belgedrag past!

Wat is een Sim Only abonnement?
Een sim only abonnement is simpelweg een telefoonabonnement waarbij je bij de aankoop geen telefoon ontvangt, maar alleen een simkaart. Doordat er geen telefoon bij het abonnement wordt gerekend, gaan de kosten van het abonnement omlaag. De sim only abonnementen zijn dan ook de goedkoopste mobiele telefoonabonnementen die er zijn.

Wanneer kiezen voor een Sim Only?
Als het tijd wordt om je abonnement te verlengen kan het zijn dat je nog een goed werkende mobiele telefoon hebt. Dan is het natuurlijk niet nodig om een abonnement af te sluiten waarbij je een nieuwe mobiele telefoon ontvangt, tenzij je dat graag wil. De prijs van de nieuwe mobiel zit verwerkt in de prijs van het abonnement. Je kunt dan kiezen voor een sim only abonnement waarbij je alleen betaalt voor het abonnement. Dit scheelt enorm in de maandelijkse kosten.

Welke sim only kiezen?
Haast iedere provider biedt een sim only abonnement aan, meestal zelfs meerder, maar de tarieven kunnen erg verschillen. De ene provider rekent nu eenmaal meer dan de andere. In de tabel hierboven staan de sim only providers die de voordeligste sim only abonnementen aanbieden.

Comments are closed.