Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sierbestrating Enschede voor in de tuin

VERDER werken sierbestrating Enschede voor in de tuin om te verbeteren het uiterlijk en de veiligheid van Somerton stadscentrum kon dit jaar aan de gang krijgen.

Na het succesvol vervangen van de sierbestrating Enschede straatstenen rond de stad oorlogsmonument in marktplaats, Somerton Town Council is op zoek naar hoe de financiering verdere verbeteringen op het gebied.

Tijdens een volledige stad Raad bijeenkomst afgelopen dinsdag, stad bediende Rodger Calderwood zei dat de eerste vragen had sierbestrating Enschede gevonden dat subsidies zou beschikbaar zijn vanaf de Somerset County Council en South Somerset District Council om te besteden aan verbetering van de bestrating in het centrum van de stad.

Een gedeeld met raadsleden rapport gezegd dat verbeteringen kunnen omvatten Herbestrating van een ruimte van sierbestrating Enschede marktplaats tussen Chubb Bulleid Solicitors en wapenwinkel A/W. regel en zoon.

Het zou ook omvatten bestrating werken uit de Red Lion Mews naar de hoek van Kirkham Street en tussen Kirkham Street naar de White Hart pub.

Het rapport zei dat deze straten sierbestrating Enschede hardst nieuwe bestrating platen werden geacht.

Raad Voorzitter Eirian Williams zei: “de nieuwe bestrating platen rond het war memorial zeer mooi en centrum van de stad hebben vernieuwd.”De feedback is positief – maar het ziet er zo goed dat mensen willen om te zien de rest van het centrum op zoek dat goed ook. “Er zijn nog gebieden die aandacht nodig hebben en we moeten kijken naar dit verplaatsen vooruit.”

Comments are closed.