Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Schuifpoort herstellen binnen 2 uur

Wanneer een schuifpoort defect is, is het van belang dat er zo snel mogelijk een technieker op locatie aanwezig is om een herstelling uit te voeren. ROMASS Business beschikt over een schuifpoort service waarbij techniekers binnen 2 uur op locatie zijn om de problemen met uw schuifpoort op te lossen. Door ons grote netwerk van servicetechniekers in heel Belgiƫ kunnen we altijd binnen 2 uur op locatie zijn voor urgente en kritische interventies.

Schuifpoort herstellen

ROMASS Business is de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types schuifpoorten, bedrijfspoorten en laad en lossystemen. De techniekers van de schuifpoorten service staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om problemen met poorten op te lossen. Wanneer u een van de servicepakketten van ons heeft afgesloten heeft u recht op onze storingsdienst binnen 2 uur. Een van onze ervaren techniekers komt op locatie om de problemen met een schuifpoort te herstellen.

Veel voorkomende problemen met een schuifpoort zijn een problemen met de rails, motor of het deurblad. De techniekers beschikken over een mobiele werkplaats waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle merken poorten. Door onze ruime voorraad van reserveonderdelen kunnen kapotte onderdelen direct op locatie worden ontvangen. De technieker gaat allereerst achterhalen wat de storing veroorzaakt. Wanneer de oorzaak duidelijk is, worden de onderdelen die versleten of defect zijn vervangen. Na het vervangen van de onderdelen, stellen de techniekers de poort goed af, zodat deze weer optimaal kan functioneren.

Interventie voorkomen

Om de kans op een interventie aan uw schuifpoorten te verkleinen adviseren onze experts om de poorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden door een gecertificeerde technieker. Door jaarlijks de poorten te laten onderhouden, blijven ze in topconditie waardoor de kans op een interventie wordt verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de kosten voor uw schuifpoort worden verminderd. Onderdelen slijten minder waardoor ze minder snel vervangen hoeven te worden. Naast het feit dat jaarlijks onderhoud ervoor zorgt dat de kans op een storing wordt verkleind, is het ook wettelijk verplicht om schuifpoorten jaarlijks te laten keuren volgens de vastgestelde eisen.

Technieker inschakelen

Wilt u een technieker inschakelen om uw schuifpoort te herstellen? Geen probleem. Via de website van ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een technieker in te schakelen. Mocht u een servicecontract hebben, kunt u via uw inloggevens inloggen en een storing aanmelden. We sturen binnen 2 uur een technieker naar je toe om de schuifpoort te herstellen. Na afloop van de herstelling ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten of servicepakketten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Comments are closed.