Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Schoonmaaktips van oma

Het is toch altijd handig om tips te krijgen. Daarom hier een aantal handige huishoudelijke tips:

–          Heb je last van een vieze borstel? Door er een panty kousje eromheen te doen wordt je borstel niet vies. Wanneer je eens in de zoveel tijd het pantykousje eraf haalt, is je borstel nog zo goed als nieuw. Daarnaast gaat je haar ook mooi glanzen van het kousje

–          Wil je geen vastgevroren deuren? Een oplossing hiervoor is door de rubbers van alle deuren en kofferbak in te smeren met babyolie. Babyolie is namelijk niet schadelijk voor de rubbers.

–          Indien je fornuis veel vetvlekken heeft en je graag een mooi schoon fornuis wil, kun je het beste je fornuis met een zachte doek en een beetje babyolie oppoetsen. Hierdoor zijn de vetvlekken makkelijker te verwijderen.

–          Heb je zwarte strepen op de laminaatvloer? Door deze schoon te maken met een watje met nagellakremover verwijder je ze zo. Heb je na het dweilen altijd strepen? Dan is het handig om naast de allesreiniger ook een klein beetje glansspoelmiddel er bij te doen.

–          Wanneer je veel last hebt van vliegen in huis, kun je het beste een diepvrieszakje voor de helft vullen met koud water. Dit maak je dicht met touw en hang je op in het deurkozijn. Vliegen zien zo een breedbeeld omdat ze schuin kijken. Vliegen zullen niet meer binnen komen.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Utrecht of Amersfoort? Voor meer informatie kun je ook de website bekijken.

Comments are closed.