Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Schilder Zeist erg succesvol

Schilder Zeist is heel erg succesvol geworden, maar hoe hebben ze dit kunnen doen in deze economische barre tijden. Ofja er wordt maar altijd gezegd dat het economisch er zo slecht gaat, maar in de werkelijkheid valt dit heel erg mee.

Erg tevreden

Wij hebben laatst een nieuw huis gekocht. Er moesten verschillende dingen geschilderd worden en ook behangen.  Ik had een nieuw huis gekocht en daarmee moesten we het doen. Dat is was overigens ook wel goed te doen, maar alleen het schilderen wisten we van te voren dat dat ons niet ging lukken. Daarom hebben we ons laten overtuigen door deze schilder uit de omgeving van Zeist. Hij heeft ons hele huis daarom geschilderd en het was ene heel erg groot succes. Het gebeurde snel, overzichtelijk en de medewerkers waren allemaal heel erg aardig. Ze liepen ons nooit in de weg, maar het belangrijkste was misschien nog wel dat de service heel erg snel verliep.

Schilder de Bilt

De schilder was dus een erg groot succes. Wil jij ook zo’n successchilder en weet je niet waar je deze kunt vinden? Klik dan op één van beide links die in dit blog verstopt zitten of zoek gewoon eens op de zoekmachines die jij gebruikt. Dan kom je er van zelf!

Comments are closed.