Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Scherm van mijn telefoon is defect, wat nu?

Je zult ze de kosten moeten geven. De mensen die hun iPhone, Samsung of HTC op de stoep laten kletteren of in de wc-pot laten vallen. De ene keer heb je als eigenaar van zo’n telefoon mogelijk geluk, want niet altijd is je telefoon direct kapot. Je kunt natuurlijk ook een stuk minder geluk hebben. In dat geval is het scherm van je telefoon mogelijk zwaar beschadigd. Gelukkig kun je wel wat doen aan een beschadigd beeldscherm. Je kunt deze namelijk vervangen of laten vervangen en veel geld hoeft het niet te kosten. Veel mensen blijven gewoon rondlopen met een defect telefoonscherm. Het is overigens zelfs zo dat veel schade ontstaat in de eerste maanden. Zonde, want een smartphone is kostbaar en het is vervelend als je direct al met een kapot scherm moet rondlopen.

Wat kost een nieuw scherm

De kosten van een origineel scherm liggen tussen de 75 en 150 euro. Er zijn ook mensen die bij het repareren een namaak producten gebruiken. Dan kun je een stuk goedkoper uit zijn, maar het kan tegelijkertijd zo zijn dat ze wel beweren dat ze de originele Apple producten hebben gebruikt om je telefoon te repareren.

Reparateur bij jou in de buurt

Als je in een plaats als bijvoorbeeld Almere woont, zul je hebben gemerkt dat er wel een handvol winkels zijn te vinden die naast het aanbieden van smartphonehoesjes ook smartphones en andere telefoons kunnen repareren. Voor reparatie kun je kijken naar iPhone reparatie Almere. Zo kun je op meerdere plaatsen zoeken en op deze manier een goede reparateur vinden.

Comments are closed.