Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Sailing to Antarctica was geweldig!

Sailing to Antarctica┬áwas echt geweldig. Wat hebben wij, mijn vrouw en ik, ons super vermaakt op de reis naar Antarctica, want zeg nou zelf ‘dat maak je toch niet elke dag mee?’. Het was er echt geweldig, daarom zou jij ook een keer mee moeten gaan en daarvan ga ik je nu overtuigen. Als je klaar bent met het lezen van dit blog dan weet ik zeker dat je op de website gaat kijken om ook die geweldige reis te boeken.

Unieke ervaring

Mijn vrouw wou altijd al een keer naar Antarctica reizen met een boot, maar om dit zelf te gaan organiseren is het ook al zowat. Dus zijn we opzoek gegaan naar een organisatie die deze reizen aanbiedt en die hadden we gevonden. We konden op de boot in Rotterdam en zijn toen gevaren naar Antarctica. De ervaring die je alleen al op de boot opdoet zal ik de rest van m’n hele leven blijven onthouden. Je moet dit gewoon echt een keer meemaken.

Antarctic Sailing

De reis, antarctica en de terug reis zijn allemaal stuk voor stuk geweldige ervaringen gebleken. Mijn vrouw wil zelfs nu heel graag nog een keer en dat gaan we ook zeker een keer doen. Heb ik jou interesse gewekt? Klik dan op de kop van deze alinea en lees nog meer over deze geweldige reis.

 

Comments are closed.