Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Rondreis Zuid Afrika met kinderen

Een rondreis door Zuid Afrika met kinderen is een geweldige natuurlijke belevenis. Walvissen, leeuwen, giraffen, etc. Welk kind wil dit niet van nabij meemaken? Dat gecombineerd met mooie zandstranden en zalig eten en drinken maakt Zuid Afrika tot een hoogtepunt voor de hele familie!

Hieronder zie je voorbeelden van rondreizen die bij ons geboekt kunnen worden:

– 16 dg: Hoogtepunten van Zuid Afrika

Schitterende rondreis door de mooiste plekjes van de Garden Route. Schitterende accommodaties gecombineerd met indrukwekkende natuur, volop dieren en natuurlijk Kaapstad met zijn historie, cultuur en stranden.

Prijs p.p. vanaf: 990 €

Reisduur: 16 dagen (14 nachten)

Waardering: 10

– 9 dg: Zuid Afrika, Kort en Krachtig

Een korte vakantie maar er even helemaal tussenuit? In en rondom Kaapstad kan het. Walvissen, Pinguïns, wilde dieren, strand, goed eten en drinken en boordevol historie en cultuur. Een korte maar zeer krachtige vakantie!

Prijs p.p. vanaf: 640 €

Reisduur: 9 dagen, 7 nachten

Waardering: 8

– 22 dg: Alle dieren van Zuid Afrika en nog veel meer

Hoe mooi en divers Zuid Afrika kan zijn, beleef je tijdens deze fascinerende rondreis! Walvissen, Wijn, wilde dieren, maar ook cultuur en genieten van lekker eten en drinken!

Prijs p.p. vanaf: 1400 €

Reisduur: 22 dagen, 20 nachten

Waardering: 9

– 28 dg: extra lang genieten van Zuid Afrika

Als je alles van het zuiden van Zuid Afrika wilt meemaken, dan is dit de perfecte reis. Alle wilde dieren op verschillende plekken, mooie stranden en natuur en ondertussen genieten van de meest schitterende accommodaties en het verrukkelijke eten en drinken. Wat wil een mens nog meer?

Prijs p.p. vanaf: 1775 €

Reisduur: 28 dagen

Waardering: 9

Bron: Rondreis Zuid Afrika met kinderen – Family Fun Travel

Comments are closed.