Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Rolluiken rolluik herstellen met spoed

Is uw rolluik defect en bent u opzoek naar een ervaren technieker die dit met spoed kan herstellen? Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres. De techniekers van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het herstellen van rolluiken. Ze zijn gepositioneerd in heel Belgiƫ waardoor er altijd een technieker bij u in de buurt is.

Rolluik herstellen

Door slecht onderhoud en intensief gebruik kan er slijtage ontstaan aan de onderdelen van een rolluik. De slijtage kan er weer voor zorgen dat een rolluik kapot gaat of niet meer kan functioneren. Hierbij kan gedacht worden aan de motor die kapot is, lamellen die uit de rail zijn of een handzender die kapot is. De techniekers van ROMASS zijn vakkundig opgeleid waardoor ze de juiste kennis hebben om alle problemen met een rolluik op te lossen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen worden ze elk half jaar bijgeschoold. Tevens beschikken ze over een servicebus waar een ruim assortiment aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken rolluiken waardoor versleten onderdelen direct op locatie vervangen kunnen worden.

Om rolluiken te herstellen gaan ze allereerst inventariseren waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Wanneer de oorzaak is achterhaald gaan ze aan de slag om deze te herstellen. Dankzij de juiste kennis en materiaal kunnen de meeste problemen met een rolluik direct op locatie worden opgelost. Zo ondervinden onze klanten zo min mogelijk overlast van een defect rolluik.

Rolluiken technieker inschakelen

Wilt u een technieker inschakelen om uw rolluiken te herstellen? Dit kan snel en eenvoudig via de website van ROMASS. Op onze website vindt u een formulier die u moet invullen om een aanvraag in te dienen voor een rolluik herstelling. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging van de datum en afspraaknummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw rolluik te herstellen.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

Comments are closed.