Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Rolluik service van ROMASS

Is uw rolluik kapot en bent u opzoek naar een rolluik service die snel ter plaatse kan zijn? Dan bent u opzoek naar de monteurs van ROMASS. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken. Onze monteurs gaan geen probleem uit de weg en lossen alle problemen direct op locatie op. Of het nu om een rolluik gaat van uw woonruimte, bedrijfsruimte of winkelpand. Onze monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om uw rolluik te repareren. De monteurs zijn geografisch verspreid in heel Nederland, zodat er sprake is van een landelijke dekking en altijd korte aanrijden kunnen worden gegarandeerd.

Rolluik service

Een rolluik dat niet meer open gaat vanwege een defecte motor of een ander defect kan vervelende situaties opleveren. Wellicht blokkeert uw rolluik de toegang tot uw garage, woonhuis of zelf uw bedrijfspand. Een rolluik dat niet meer open of dicht gaat, levert niet alleen een veiligheidsprobleem op, maar ook een probleem voor het functioneren van uw bedrijfsruimte of winkelpand. U kunt hierdoor omzet mis lopen of andere vervelende gevolgen ondervinden. Als u ROMASS inschakelt kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van onze monteurs. Ze zijn professioneel getraind en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste rolluik ontwikkelingen.

De monteur zal eerst achterhalen wat de oorzaak is voor de kapotte rolluik. Wanneer de monteur de oorzaak heeft achterhaald, gaat hij onmiddellijk aan de slag om uw rolluik te repareren. De monteur kan gegarandeerd elke soort storing repareren. Dit is te danken aan de servicebus die alle monteurs van ROMASS beschikken. Alle servicebussen bezitten over een ruime voorraad aan reserveonderdelen, zodat de monteurs op alle mogelijke storingen voorbereid zijn. In 95% van de gevallen kan de storing direct op locatie worden opgelost. Als uw storing valt in de overgebleven 5% en het niet meteen verholpen kan worden, omdat een onderdeel van de rolluik moet op maat gemaakt worden dan is de levertijd en reparatie binnen maximaal 5 werkdagen afgerond.

Reparatie aanmelden

Heeft u een defect of een acute storing aan uw rolluik en wilt u gebruik maken van de ROMASS rolluik service? Neem dan contact met ons op. Op onze website kunt u binnen een paar minuten een afspraak maken voor een rolluik reparatie. Doorloop de verschillende stappen in het formulier om een aanvraag in te dienen, zoals het invullen van de type storing en uw gegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. U ontvangt hiervan nog een bevestigingsmail, met de bijhorende afspraaknummer.

Wilt u meer informatie over de rolluik service van ROMASS of de diensten die we leveren? Al deze informatie kunt u vinden op onze website. Als u liever telefonisch contact wilt, dan zijn we te bereiken op 085-7822730.

Comments are closed.