Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Rolluik service nodig?

Is uw rolluik defect en heeft u een reparatie nodig? Laat uw rolluik repareren door een vakkundige servicemonteur van ROMASS. ROMASS is sinds 1995 dé reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken rolluiken in Nederland. De rolluik service van ROMASS is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen paar jaar bereikbaar voor het oplossen van alle problemen die u heeft met uw rolluik. Dankzij onze uitgebreide netwerk aan storingsmonteurs zijn we snel op locatie. Daarnaast zijn de monteurs door heel Nederland gepositioneerd waardoor er altijd een monteur snel ter plekke kan zijn.

Rolluik service

Problemen met een rolluik komt vaak onverwachts en ongelegen. Gelukkig zijn onze monteurs van de rolluik service professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De monteur zal eerst op locatie achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Veel voorkomende storingen zijn dat de rolluik niet meer open of dicht gaat, de veren zijn gebroken, de handzender werkt niet meer of de staalkabels zijn gebroken. Wanneer de monteur achterhaald heeft wat het probleem is, gaat hij aan de slag om uw rolluik te repareren. Al onze monteurs beschikken over een servicebus met een ruime voorraad aan reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Hierdoor kan 95% van de storingen direct worden opgelost. Als dit niet het geval is, omdat specifieke onderdelen nodig zijn die op maat gemaakt moeten worden dan is de levertijd maximaal 5 werkdagen.

Vakkundige monteur inschakelen

Wilt u een vakkundige monteur inschakelen van onze rolluik service? Op onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een afspraak om uw rolluiken te repareren. U doorloopt verschillende stappen, zoals het invullen van uw gegevens. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak in te plannen. U krijgt via de mail een bevestiging van de gemaakte afspraak, met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze vakkundige monteurs van de rolluik service komt op de afgesproken tijdstip en datum langs om u te helpen met uw rolluik.

Meer informatie over onze rolluik service en nog meer kunt u terugvinden op onze website of neem telefonisch contact op 085-7822730.

Comments are closed.