Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

rolluik reparatie Tilburg

Heeft u een rolluik die kapot is gegaan en woont u in Tilburg? Bij ROMASS bent u dan op het juiste adres. Het is altijd vervelend wanneer uw rolluik het niet meer doet. De monteurs van ROMASS kunnen uw problemen met uw rolluik gelijk oplossen.

Rolluik reparatie Tilburg
Onze professionele monteurs lossen uw probleem op met uw rolluik. U kunt ons bellen of via de website een afspraak maken om uw rolluik te laten repareren. Wij zijn 24/7 bereikbaar en indien het nodig is vertrekken we direct naar u toe. Onze monteurs kunnen altijd uw probleem oplossen. Zo zijn ze al meer dan 20 jaar vakspecialist in het repareren van rolluiken, hebben ze jaarlijks duizenden reparaties en doen ze dit voor elk type en merk rolluik. Dankzij ons uitgebreid netwerk is er ook altijd een monteur bij u in de buurt, zodat u zo min mogelijk last heeft van uw storing.

Op zoek naar een monteur bij u in de buurt?
Het maakt niet uit van welk merk of wat voor soort rolluik u heeft onze monteurs kunnen uw rolluik altijd maken, onze monteurs hebben gegarandeerd kennis van zaken. Daarnaast zijn wij altijd binnen twee uur bij u ter plaatse. Zo hoeft u nooit lang te wachten totdat er een monteur is om uw rolluik te repareren. Verder worden onze monteurs om het half jaar bijgeschoold en beschikken ze over de benodigde certificaten. Hierdoor kunt u uw rolluik met een gerust hart aan ROMASS over laten.

Comments are closed.