Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Rittenregistratie voor de slimme ondernemer

Er zijn verschillende mogelijkheden en bedrijven waarmee u uw ritten kunt laten registreren. Heeft u ook zo’n hekel aan de tijd die u kwijt bent bij uw kilometerregistratie? Wat dacht u ervan als u alle ritten kunt bijhouden zonder iedere rit apart in te hoeven voeren? Met GPS Rittenregistratie heeft u in slechts enkele minuten per maand de gehele rittenadministratie op orde. Zonder dat u wat hoeft te doen wordt van iedere rit automatisch de datum, tijd, vertrek- en aankomstadres (straat, postcode en plaats), afstand, reistijd en kilometerstand vastgelegd.

Waarom rittenregistratie?

Door een sluitende rittenregistratie kan een werknemer bewijzen dat hij in het kalenderjaar maximaal 500 kilometer privé heeft gereden. In de kilometerregistratie moeten de volgende zaken worden opgenomen:

  • Het merk, het type en het kenteken van de auto
  • De periode dat de auto beschikbaar is geweest
  • De ritgegevens

Onder een rit wordt verstaan: de enkele reisafstand tussen twee adressen. Er is sprake van een rit met een gemengd karakter als uw werknemer tijdens de rit zowel zakelijk als privékilometers rijdt.

Webbased software voor rittenregistratie

Bent u op zoek naar een systeem dat uw rittenregistratie automatisch bijhoudt? Van enkele tot honderden voertuigen? TraQz is volledig op het MKB gericht door heel Nederland. Een bedrijf dat als enige een realtimeverbinding van 30 seconden heeft met een web-based systeem en Europese dekking. Een koppeling met CRM systemen is natuurlijk ook mogelijk. Grijpt u de kans aan om uw rittenregistratie goed en makkelijk bij te houden?

Comments are closed.