Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Rijlessen in Breda

Afgelopen jaar ben ik samen met een vriend van mij verhuisd naar het altijd gezellige Breda. Dit omdat ik verder wil gaan studeren aan de Hogeschool van Breda, en mij hier dan ook heb ingeschreven. Aangezien ik niet elke dag met de trein vanuit het Hoge Noorden naar Breda kan reizen, heb ik ervoor gekozen om ook op kamers te gaan in datzelfde Breda. Een kamer had ik snel gevonden, dus ik was blij dat alles op tijd geregeld was.

Daarnaast moest ik ook nog een rijschool vinden in de omgeving van Breda, aangezien ik erg graag mijn rijbewijs wou halen. Gelukkig kwam ik via een klasgenoot terecht bij rijschool Breda, waar mijn klasgenoot ook zelf zijn lessen volgde. Het klonk allemaal zeer aantrekkelijk, gezien het feit dat de 1e rijles ook nog eens gratis was, en je altijd rijlessen had die ongeveer een uur duurde. En dit allemaal voor de prijs van €39,50 per les. Goedkoop voor de arme student, en dus zeer goed betaalbaar.

Wil ook jij jouw rijbewijs halen en wil jij zo spoedig mogelijk je rijbewijs halen? Dan is rijschool Breda, of rijschool Bergen op Zoom echt iets voor jou! Ik heb inmiddels mijn rijbewijs, en nu is het jouw beurt!

Comments are closed.