Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Richt je tuinhuis leuk in

Een tuinhuis dient tegenwoordig niet alleen meer als opslagruimte van je gereedschap, fietsen en tuinmeubelen. Je kunt er met je tuinhuis zoveel meer dingen doen. Zo kunt u in de lente, zomer, maar ook de herfst en winter optimaal genieten van u tuin, terwijl u warm en droog binnen zit.

Idee 1: Tuinhuis als tuinkantoor

Als je van huis werkt is een tuinhuis de ideale oplossing voor een goede, rustige werkplek. Je houdt zo priv├ę en werk goed gescheiden en moet je echt de deur uit om naar je werk te gaan. Daarnaast kunnen veel mensen zich het beste concentreren op een rustige plek. Waar is nu rustiger dan in je tuin?

kantoor

Idee 2: Tuinhuis als woonkamer

Komen je familie en vrienden geregeld bij je over de vloer? Maak dan van je tuinhuis een echte recreatiekamer. Met de juiste tuinmeubelen en accessoires, zoals kleden, kussens, planten en bloempotten, geniet je binnen de kortste keren van gezellig bezoek!

woonkamer

Idee 3: Tuinhuis als speelparadijs

Een speelparadijs voor je kind(eren). Wie heeft daar vroeger niet van gedroomd? Het klinkt als een soort luxe, maar is heel goed om je kind(eren) te stimuleren om meer buiten te spelen. Daarnaast hebben ze in het tuinhuis een eigen plekje en genoeg ruimte om met elkaar en vriendjes te spelen.

speelkamer

Idee 4: Tuinhuis als atelier

Heb je een hobby of beroep waar je veel ruimte voor nodig heb? Ben je goed in het maken van schilderijen, beelden, kleding of heb je bijvoorbeeld een timmermansbedrijf? Tover je tuinhuis dan om tot atelier! Richt je tuinhuis in naar jouw smaak en stijl en maak en stel de dingen tentoon die jij zelf gemaakt heb!

atelier

 

Comments are closed.