Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Reparatie schuifdeuren

Voor veel bedrijven zijn schuifdeuren een belangrijk onderdeel voor de bedrijfsprocessen. Wanneer een schuifdeur defect is kan dit vervelende gevolgen hebben en de bedrijfsprocessen in gevaar brengen. ROMASS Business is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het repareren van schuifdeuren. Onze monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor we bij urgente storingen binnen 2 uur ter plaatste zijn. Klanten die  een servicecontract hebben afgesloten bij ROMASS kunnen gebruik maken van onze 2 uur storingsdienst.

Reparatie schuifdeuren

ROMASS Business is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types schuifdeuren, bedrijfsdeuren en docksystemen. De monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Een storing aan een schuifdeur kan ontstaan door slijtage van de onderdelen of door een ongeluk. Als er onderdelen kapot zijn of niet goed zijn afgesteld kan een deur niet goed meer functioneren met als gevolg dat de bedrijfsprocessen in gevaar komen. Veel voorkomende problemen met een schuifdeur zijn problemen met de motor of de rails.

De servicemonteurs van ROMASS Business beschikken over een servicebus waar een ruime voorraad aanwezig is van reserve onderdelen van alle merken schuifdeuren. Defecte onderdelen kunnen ze direct vervangen waardoor de meeste problemen met een schuifdeur direct op locatie worden opgelost. Tijdens de reparatie zorgt de monteur ervoor dat de deur goed wordt afgesteld zodat de kans op een storing in de toekomst wordt verkleind.

Voorkomen van een schuifdeur reparatie

De deurenexperts van ROMASS Business adviseren om schuifdeuren jaarlijks te laten ondehouden en keuren. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat monteurs snel kunnen ingrijpen wanneer een deur dreigt kapot te gaan. Daarnaast onderhouden de monteurs de onderdelen waardoor ze in een goede staat blijven waardoor de levensduur van een schuifdeur wordt verlengd. Naast het feit dat jaarlijks onderhoud voordelen oplevert is het ook wettelijk verplicht om industriedeuren te laten keuren en onderhouden volgens de wettelijke eisen. Dit om de veiligheid van personeel en bezoekers te kunnen waarborgen. Naast jaarlijks onderhoud door een expert kunt u zelf ervoor zorgen dat de deuren goed onderhouden blijven door ze regelmatig schoon te maken. Vuil komt minder snel tussen de onderdelen waardoor de deur minder snel slijt.

Monteur inschakelen

Wilt u een monteur inschakelen voor een reparatie van schuifdeuren? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een reparatie. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Heeft u een servicecontract bij ROMASS Business? Dan staat er binnen 2 uur een monteur bij u op locatie voor een urgente storing.

Voor meer  informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

Comments are closed.