Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Registreren en inloggen op Facebook

Wie nieuw is met Facebook heeft er vast al vaker last van gehad. Het registreren en inloggen op Facebook loopt niet altijd zonder problemen. Vaak is het probleem dat mailtjes van Facebook niet goed aankomen in je mailbox. Zo hebben personen die nog een Hotmail account hebben veel problemen om de activatiemail na het registreren op Facebook te ontvangen.

Veel nieuwe Facebook gebruikers zijn niet heel goed bekend met het internet en hoe alles nu precies werkt. Ze hebben vaak nog wat extra hulp nodig bij registratieprocessen, e-mail en andere kleine dingen die je al snel gaat leren. Voor deze mensen zijn er gelukkig genoeg informatiepagina’s te vinden alleen is het probleem dat juist deze mensen die pagina’s niet snel zullen kunnen vinden. Familie, kennissen en vrienden zijn dan de enige oplossing.

Wanneer je niet altijd automatisch gaat inloggen bij Facebook zul je dus je wachtwoord elke keer opnieuw moeten intypen. De personen die dit doen zullen daarom ook niet snel hun wachtwoord vergeten. Zij die wel altijd automatisch inloggen hebben een probleem wanneer dit is uitgeschakeld en ze moeten gaan terug zoeken wat hun wachtwoord ook al weer was. Het is verstandig een wachtwoord te kiezen die je goed kunt onthouden zonder deze ergens op te schrijven.

Voor meer hulp bij Facebook problemen kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met Facebook zelf.

Comments are closed.