Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

professionele mondhygiëne

Bent u op zoek naar een Tandartspraktijk waarbij u uw gebit kunt toevertrouwen? Dan bent u bij Tandartspraktijk Staalwijk aan het juiste adres. Tandartspraktijk Staalwijk is een tandartspraktijk en maar dat niet alleen, het is ook een centrum voor implantologie. Het tandheelkundige team van tandartspraktijk Staalwijk bestaat uit 3 tandartsen, een mondhygiëniste, een preventie assistente en 4 tandartsassistentes. Wij zijn een specialist op het gebied van angst. Door middel van hypnose wordt er voor gezorgd dat u geen pijn heeft, en daarnaast ook minder angst heeft voor de volgende keer. Naast algemene tandheelkunde zijn wij ook gespecialiseerd in endodontologie, parodontologie en implantologie.

Mondhygiëne is belangrijk

Wij hechten veel waarde aan een gezond gebit en daarbij is mondhygiëne essentieel. Gezond tandvlees  is een voorwaarde voor het behouden van uw eigen tanden naarmate uw leeftijd stijgt. Door regelmatige controles van uw mondhygiëne en regelmatig uw tanden reinigen ondersteunen wij het behouden van uw mond vol met tanden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over een mondhygiënist van tandarts Staalwijk of over tandartspraktijk Staalwijk zelf? Neem dan een kijkje op onze website en neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Comments are closed.