Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Poorten maken met spoed | ROMASS 078/484996

Wilt u poorten maken maar lukt dit niet? Schakel dan de techniekers van ROMASS in. De techniekers van ROMASS hebben jaren lange ervaring in het maken van zowel handbediende als elektrische poorten van alle merken en types. Door ons uitgebreid netwerk is er altijd een technieker bij u in de buurt en hierdoor is de technieker snel op locatie. De techniekers hebben allemaal een bus vol met onderdelen waardoor de meeste storingen van poorten ter plaatse opgelost kunnen worden.

Defecte poort?

Een defecte poort kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Meestal ontstaat een defect poort door slecht onderhoud en frequent gebruik. Het liefst bent u er niet te veel geld of tijd aan kwijt.  Schakel daarom snel een technieker van ROMASS in om uw probleem op te lossen. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en modellen poorten. Er is natuurlijk niks belangrijker dan de veiligheid van zowel de klant als de technieker. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn alle techniekers VCA gecertificeerd en hierdoor kunnen ze veilige werkomstandigheden creëren voor zowel zichzelf als voor de klant.

Onze techniekers zullen eerst tijdens een herstelling achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Een onderdeel zal niet gelijk vervangen worden, maar eerst zullen onze techniekers kijken of het te herstellen is zonder vervanging. Als het onderdeel toch vervangen moet worden is het vaak mogelijk om dit ter plaatse te doen door ons breed assortiment en merkonafhankelijkheid.

Schakel een technieker in

Heeft u een professionele technieker nodig voor het herstel aan uw poort? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Er is altijd wel een technieker van ROMASS bij u in de buurt en daarom kunnen ze snel op locatie zijn. Als u een technieker van ROMASS nodig heeft kunt u gemakkelijk via onze website een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dit geen probleem. Bel naar 078/484996

Comments are closed.