Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Pokémon go team Mystic

Team Mystic’s mascotte is Articuno, de Pokémon ook wel bekend als Freezer die de kou kan controleren. Bij de Pokémon Go is het een felle strijd om de beste te zijn en bij het bereiken van level vijf, worden gamers gevraagd om zich te verbinden met een van de drie Pokémon Go teams: Instinct, Mystic of Valor. Vanaf dat moment, is het primaire doel van het spel om sportscholen over de hele echte wereld te veroveren. Team mystic heeft enkele belangrijke kenmerken. Daarom hier alles wat je moet weten over Team Mystic en de online community.

  1. Mystic wordt gedreven door wijsheid en logica in plaats van emotie en vertrouwen. Het spel zelf heeft niet bepaalt veel informatie over Team Mystic, maar er is één woord dat Blanche gebruikt om de groep te beschrijven: wijsheid. Zij is van mening dat de wijsheid van de Pokémon onmetelijk diep is, terwijl ze ook vermeldt dat ze onderzoekt waarom Pokémon evolueren.
  2. Zij zijn de meest populaire Team. Als de strijd tussen de drie teams een populariteitswedstrijd was dan zou Team Mystic een vrij gunstige voorsprong hebben. In de Pokémon Go online community, zijn ze de meest populaire team.

Leden van Team Mystic vergelijken zich vaak tot House Stark van Game of Thrones, onder het motto, “Team Mystic kent geen vogel, maar de vogel in het Noorden, wiens naam Articuno is.” Dit is een verwijzing naar de weigering van Lyanna Mormont’s om zich te verbinden met Stannis Baratheon.

Bron: Forum.pokemongofans.nl

Comments are closed.