Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Piano leren spelen

Veel mensen denken dat piano spelen een onbegonnen werkje is omdat de piano uit zoveel toetsen bestaat die men onmogelijk allemaal onder de knie kan krijgen. Dat de piano geen gemakkelijk instrument is en dat je veel moet oefenen om het te kunnen is een feit. Gelukkig kun je op de site al beginnen met les 1 van het piano leren spelen en in die les begin je waar je moet beginnen. Je leert de toonladder spelen en spelenderwijs ga je merken dat je in een korte tijd heel wat bekende liedjes op de piano kunt spelen. Piano leren spelen wordt op deze manier echt kinderspel.

Piano akkoorden heb je al snel onder de knie

Misschien heb je er nog niet zo over nagedacht, maar er bestaat meer dan miljoenen liedjes waarvan de basis bestaat uit enkele simpele akkoorden die je in een paar weken snel onder de knie krijgt. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is te luisteren naar de muziek en de akkoorden daarvan opnemen. Piano akkoorden zitten ook zo in elkaar, je hebt de melodie van een liedje, je leert vervolgens de akkoorden en je bent vlot het liedje aan het spelen. Het leuke daarvan is dat er heel veel nummers bijna dezelfde akkoorden bevatten.

In een snel tempo piano leren spelen

Al in de eerste les wordt er je uitgelegd dat je met de linkerhand de akkoorden speelt en met de rechterhand speel je de melodie. Dit alles maakt samen één liedje.

Comments are closed.