Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Pet voor felle zon

Het is altijd mooi als het buiten warm weer is, want bij warm weer doe je dingen die anders veel minder leuk zijn. Bij warm weer ga je bijvoorbeeld veel sneller buiten zitten dan anders. Het is bij warm weer alleen wat lastiger om af te koelen. Om toch af te koelen wordt er veel gebruik gemaakt van airco’s en ventilatoren en wordt er ook meer gezwommen dan normaal. Toch blijft het lastig om af te koelen. Ook is er met warm weer soms een felle zon die voor sommige mensen vervelend kan zijn. Daardoor willen er meer mensen een trucker cap kopen, waardoor er meer mensen een trucker pet dragen.

Een nadeel van warm weer is dat er meer vliegen en muggen zijn dan bij ander weer. Muggen en vliegen altijd lastig omdat ze ook in huis komen. Muggen zijn lastig omdat ze prikken en vliegen zijn lastig omdat ze lawaai maken, op je gaan zitten en vies zijn. Je kunt deze muggen en vliegen alleen buiten houden door alle ramen en deuren dicht te houden. Het wordt alleen erg warm binnen als je alle ramen en deuren dicht houdt als het zo warm is. Een tussenoplossing daarvoor is door horren voor alle ramen en deuren te plaatsen. Daardoor komen er veel minder muggen en vliegen binnen.

Ook met een hor blijven niet alle muggen en vliegen buiten want er moet altijd wel iemand het huis in of uit waardoor er voor vliegen en muggen een moment is dat ze naar binnen kunnen, maar het grootste deel van de muggen en vliegen kun je er wel mee buiten houden. Als je ook het laatste deel van de muggen en vliegen buiten wil houden moet je een klamboe boven je bed hangen. Met de klamboe blijven ook de laatste muggen weg en heb je ’s morgens geen last meer van muggenbulten.

Comments are closed.