Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Paraplu bedrukken: hét relatiegeschenk!

Als u van plan was om een leuk relatiegeschenk te geven aan uw klanten dan kan een mooie bedrukte paraplu uitkomst bieden. Naast dat het voor uw zakenpartner of klant heel functioneel kan zijn in ons regenachtige Nederland, biedt het voor uw bedrijf een unieke kans want een paraplu heeft behoorlijk wat oppervlakte om te bedrukken. Kies een opvallende kleur zodat de paraplu die u weggeeft opvalt in de straten of kies ervoor om hem te bedrukken in de kleuren van uw logo of zelfs huisstijl.

Paraplu’s bedrukken: de voordelen

Steeds meer winkeleigenaren, maar ook marketingafdelingen kiezen voor relatiegeschenken die naast dat het een leuk presentje is ook nog eens functioneel is. Want juist als een relatiegeschenk functioneel is zal de klant het product meer dan eens gebruiken, waardoor uw klanten en hun omgeving vaker in aanraking komen met uw bedrijfsnaam dan wel logo. Dit is een groot voordeel boven de eenvoudige weggevertjes, die vaak na eenmalig gebruik ergens in een kast of een lade terechtkomen. Het effect van het ‘gebaar’ naar de klant geldt in zulke gevallen nog steeds, maar de voordelen van herhaaldelijke onderwerping aan uw merk en/of logo die ontbreken. Ook al is het bedrukken van een paraplu in verhouding duurder dan een premium/weggevertje, op de langere termijn betaald het zich uit in een verbeterde naamsbekendheid.

Andere relatiegeschenken

Een paraplu bedrukken is natuurlijk niet het enige relatiegeschenk waarbij herhaaldelijke blootstelling aan uw bedrijf wordt behaald. U kunt namelijk ook een groot aantal andere relatiegeschenken laten bedrukken. Denk hierbij aan een badhanddoek of truien/vesten. Al deze relatiegeschenken hebben een grote oppervlakte om te bedrukken en zijn bovendien gebruiksvoorwerpen die over een lange periode meerdere malen gebruikt zullen worden door de klant.

Vergroot ook uw naamsbekendheid en maak een gebaar naar uw klanten met een bedrukte paraplu of een soortgelijk relatiegeschenk!

Comments are closed.