Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Overnachten langs de Route du Soleil

Bent u ook na een druk en hectisch jaar toe aan een rustgevende vakantie met een prachtige omgeving mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag? Zit u misschien op de Route de Soleil en heeft u een plaats nodig om te overnachten? Heeft u een fietsweek met een groep vrienden? Of zoekt u misschien een mooi rustig plekje om langer te blijven? Dan zit u hier bij het juiste adres. U word hier graag ontvangen in het adellijke 19e-eeuwse landhuis La Perle d’Anrosey met haar ruime gastenkamers, authentieke details en harmonieuze sfeer. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of contact op nemen met het personeel.

Eigen ervaring

Mijn man en ik hebben een vakantiehuisje in Spanje en zoeken altijd een fijne plek om te overnachten in de buurt van de Route de Soleil. Nadat we La Perle d’Anrosey hebben gevonden en hier geslapen geslapen hebben beviel de kamer, de omgeving het personeel en de prijs ons zo goed dat wij hier nu al 3 jaar achter elkaar 2 keer per jaar overnachten. 

Wilt u meer weten over hoe u hier uw vakantie door kunt brengen of kunt overnachten bij de Route du Soleil kijk dan op onze website. U zult daar voldoende informatie vinden. 

Comments are closed.