Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Overhemden worden steeds populairder

Olymp-, Venti- en Casa Moda overhemden zijn zeer populaire overhemden en worden veel verkocht. Veel mannen hebben deze in hun kledingkast hangen. Dit omdat het een zeer goede prijs en kwaliteit verhouding heeft. Verder is het aanbod van deze overhemden zeer uitgebreid, waardoor er voor iedereen wel wat wils is te vinden.

Olymp biedt diverse pasvormen aan, zowel  modieus gedetailleerd als recht model als strak gedetailleerd. Recht model is een pasvorm die wat verder van het lichaam aan valt, strak gedetailleerd valt meer tegen het lichaam aan en modieus gedetailleerd valt een beetje in het midden. Casa Moda biedt voornamelijk rechte modellen aan en Venti voornamelijk strak gedetailleerde modellen.

Verder hebben alle drie de merken overhemden met extra lange mouwlengtes. Dit omdat veel mannen klagen dat de mouwlengte te kort is. Uiteraard beiden ze ook normale mouwlengtes aan of korte mouwlengtes, dit zodat deze overhemden ook in de zomer gedragen kunnen worden.

Er zijn veel verschillende kleuren overhemden terug te vinden in het assortiment. Daarom kan het prima gecombineerd worden met een leuke stropdas. Voor de wat jeugdige klanten bieden ze ook gestreepte en geblokte overhemden aan. Dit voor een wat speels effect. Met andere woorden is er voor zowel de jeugdige klanten als de oude vandaagen wel wat te vinden wat ze aanspreekt.

De overhemden kunnen zowel in de vrije tijd als bij formele gelegenheden gedragen worden. Veel overhemden worden op het werk of bij formele gelegenheden gedragen. Maar sommige mannen kiezen er ook voor om een overhemd in de vrije tijd te dragen.

Olymp-, Venti- en Casa Moda zijn voor veel mannen een must have.

Comments are closed.