Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

outdoor life

Outdoor Life Products

NuBuiten is al jarenlang officieel dealer van Outdoor Life Products, en voert het gehele assortiment aan Outdoor Lifeblokhutten, tuinhuizen, prieeltjes en terrasoverkappingen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de composiet vlonderplanken van Outdoor Life Products : EagleWood.

 

outdoor life products

 

Waarom Outdoor Life Products?

 

Gemakkelijk bestellen
Gemakkelijk bestellen
Maak uw keuze voor de blokhut die bij u past, inclusief de juiste opties. Advies nodig? Wij staan klaar!
Thuisbezorging

Thuisbezorging
Wij laten niets aan het toeval over. Nadat we met u een afspraak gemaakt hebben kunnen wij de blokhut bij u thuis afleveren.

 

Gemakkelijk zelf opbouwen

Gemakkelijk zelf opbouwen
Het bouwen van een blokhut vereist geen ‘hogere klusacademie’. De tekeningen zijn altijd helder en logisch opgebouwd. Stap voor stap wordt u door het gehele traject geleid. Speciaal gereedschap heeft u hierbij niet nodig.

Opbouwservice
Besteedt u het opbouwen liever uit? Dan kunt u tegen een vastgestelde prijs de opbouw door ons professionele opbouwteam laten uitvoeren.

 

Buitengewone garantie

Ingebouwde zekerheid
Hout leeft. Als natuurproduct kan hout miniem kromtrekken en scheurtjes vertonen onder invloed van de weersomstandigheden. Dat is normaal en het hoort bij een natuurproduct. Het geeft uw blokhut zelfs die natuurlijke ‘look’. Juist omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze blokhutten en tuinhuisjes geven wij u vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten. Omdat wij van mening zijn dat u op elk moment ongestoord moet kunnen genieten. Zo zit u altijd goed.

 

4 Plus Profil

4 Plus Profil
Uiteraard is de stapelbouwmethode van elke blokhut scherp doordacht en veelvuldig getest. Onze 4 Plus Profil opzet geeft een zeer stabiele hoekverbinding en bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde en perfect passende wandbalken. Waarbij alle hoekverbindingen bijzonder hecht en sterk zijn en waarbij u geen last heeft van indrogend hout. Scherpe hoeken ontbreken waardoor de wandbalk gemakkelijk te schilderen is. En de fraaie vormgeving van de professioneel afgewerkte kopse kanten is op elk moment een prachtige blikvanger.

 

Klik op Outdoor Life Products voor een overzicht van alle Outdoor Life producten!

Comments are closed.